lasnisbanneri.jpg

TULEVAT TEMPAUKSET

Yksityiskeikkojen lisäksi Läsnäolopakko esiintyy säännöllisesti itse järjestämissään yleisölle avoimissa tilaisuuksissa. Tulevat keikat sekä niiden lipunmyyntitiedot löydät alta.

Meidät voi myös tilata yksityiskeikalle esiintymään tai vetämään improvisaatiokoulutusta ottamalla yhteyttä sähköpostitse:
lasnaolopakko@gmail.com 

KEIKKAKALENTERI

15.5. Klo 19

IMPROVISOITU MURHAMYSTEERI
(LIVESTREAM)

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä improvisaatioryhmä Läsnäolopakko esittää uusimman improvisaatiokonseptinsa, improvisoidun murhamysteerin, lauantaina 15.5. klo 19. Esitys nähdään silloin ensimmäistä kertaa livestreamattuna teatterin lavalta.

Samoin kuin dekkareissa Läsnäolopakon murhamysteerissä tapahtuu murha, jota tarinan etsivä selvittää. Koska kyseessä on improvisoitu esitys, luonnollisesti murhamysteeriä ei ole käsikirjoitettu etukäteen vaan esityksen katsojia tarvitaan antamaan aineksia esitystä varten. Lopussa myös valamiehistönä toimiva yleisö pääsee kommentoimaan, ketä syytetyistä pitää murhaajana ja miksi. Olettehan siis valmiina auttamaan mysteerin rakentamisessa ja kommentoimaan esityksen chattiin!

Esitys on katsottavissa täältä:
https://youtu.be/jGIVfGQGejQ

_MG_8687_edited.jpg