lasnisbanneri.jpg

TULEVAT TEMPAUKSET

Yksityiskeikkojen lisäksi Läsnäolopakko esiintyy säännöllisesti itse järjestämissään yleisölle avoimissa tilaisuuksissa. Tulevat keikat sekä niiden lipunmyyntitiedot löydät alta.

Meidät voi myös tilata yksityiskeikalle esiintymään tai vetämään improvisaatiokoulutusta ottamalla yhteyttä sähköpostitse
lasnaolopakko@gmail.com 

KEIKKAKALENTERI

IMPROVISOITU MURHAMYSTEERi
Jo-jo Teatterilla

Kymmenvuotista uraansa juhlistava Läsnäolopakko vierailee Jo-Jo Teatterilla marraskuussa improvisoidulla murhamysteerillä. Esitys loihditaan täysin improvisoiden yleisön ehdotusten pohjalta. Luvassa on kylmäävää jännitystä, kuumottavia kuulusteluja sekä läsnäolopakolle tyypilliseen tapaan hulvattomia hahmoja ja absurdia huumoria. Jokainen esitys on täysin erilainen, joten voit tulla katsomaan vaikka kaikki kuusi mysteeriä! 

 

Lavalla: 
Antti Ainola, Nuppu Ervasti, Alina Kilpinen, Teemu Lahtonen, Otso Lauerma, Vehka Liimatainen, Ville Pakarinen, Hannu Rantala, Joonas Simula, Kaisa Suokas

(Esiintyjien kokoonpano vaihtelee esityksittäin)

 

Esityspäivät:
Pe 5.11.
Pe 12.11.
La 13.11.
Pe 19.11.
La 20.11.
Pe 26.11.

Esitykset aina klo 19.00
Esityksen kesto n. 2 h. Esitys sisältää väliajan.

 

Lippujen hinnat:
20 € aikuiset
18 € eläkeläiset
12 € opiskelijat, työttömät, teatteriala

 

Tiedustelut: 
jojoteatteri@gmail.com /lasnaolopakko@gmail.com
tai puh. 040 513 4215

Tapahtuman Facebook-tapahtuma täällä.

_MG_8687_edited.jpg

LÄSNÄOLOPAKON 10-VUOTISSYNTYMÄPÄIVÄJUHLASHOW

Läsnäolopakko juhlistaa 10-vuotista uraansa juhlashowlla!

 

Läsnäolopakko juhlistaa 10-vuotista uraansa juhlashowlla Turun ylioppilasteatterilla 27.11. Juhlashowssa esiintyy yli kaksikymmentä ryhmän nykyistä ja entistä jäsentä. Yli kaksituntisen shown aikana tehdään muun muassa historiakatsaus Läsnäolopakon tähän astiseen uraan, kuullaan improvisoitua musiikkia sekä nähdään hersyvää sketsiviihdettä. Illan aikana improajat pistävät parastaan ja jokainen hetki syntyy tässä ja nyt, ilman käsikirjoitusta. Läsnäolopakko on kerännyt illan kavalkadiin yleisön suosikeiksi nousseita impropelejä kymmenen vuoden ajalta. Luvassa on sekä klassisia improtekniikoita että aivan uusia vain tätä iltaa varten kehitettyjä pelejä. Improvisaation hengessä kuitenkaan edes esiintyjät eivät tiedä etukäteen illan tarkkaa kulkua vaan sen päättää hattu, josta yleisö saa nostaa lapulla seuraavaan ohjelmanumeron. Yleisö onkin Läsnäolopakon syntymäpäiväshowssa kunniavieraana.

 

- Illan tavoitteena on ennen kaikkea pitää yhdessä hauskaa yleisön kanssa ja jakaa ikimuistoisia hetkiä ryhmän vaiherikkaan uran varrelta. On todella hienoa kuinka rakkaus improvisaatioteatteria kohtaan on tuonut yhteen näin ison joukon ihmisiä vuosien varrella, se on ehdottomasti juhlimisen arvoinen asia, kommentoi improvisaatioteatteriyhdistys Läsnäolopakko ry:n hallituksen puheenjohtaja Ville Pakarinen.


Läsnäolopakon 10-vuotisjuhlashow Turun ylioppilasteatterilla 27.11.2021 klo 20.00

Liput 10/15e

Liput voit osaa täältä

läsnis_neliö3.jpg