top of page

MITÄ TEILLE SAISI OLLA?

Läsnäolopakon esitykset ovat aina juuri teidän yleisöllenne räätälöityjä. Tältä sivulta löydät konseptimme, jotka vaihtelevat lyhyistä parinkymmenen minuutin seteistä koko illan kattaviin show-esityksiin. Jos et löydä sopivaa konseptia, ota rohkeasti yhteyttä, niin kehitellään yhdessä juuri teille sopiva esitys! Sen lisäksi, että otamme keikoillamme esitysten aiheet aina paikan päällä yleisöltä, kysymme aina myös etukäteen, mitkä juuri teidän tilaisuutenne teemat ovat ja sovitamme esityksemme niihin. Esitysten lisäksi pidämme myös improvisaatiokoulutuksia tai vaikka kokonaisia tyky-päiviä! Kysy lisää yhteydenottolomakkeen tai sähköpostimme kautta.

Keikkojen hinnat alkaen 640€. Tarkempi hinta määräytyy esityksen keston, tapahtuman ja formaatin mukaan.
Kysy tarjous sähköpostitse lasnaolopakko@gmail.com.

 
Musiikki-improvisaatiota ja lyhyitä sketsejä:

Läsnäolopakon perinteinen ohjelmanumero, joka sopii esimerkiksi pikkujouluihin ja yritysjuhliin. Takuuvarma juhlatunnelman nostattaja, nauruhermojen lämmittelijä ja rennon tunnelman takaaja! Tässä setissä yleisö pääsee vaikuttamaan itse laulujen ja sketsien aiheisiin. Jokaiseen numeroon kysytään yleisöltä esimerkiksi tapahtumapaikkoja tai genrejä. Settiin kuuluu improvisoituja lauluja sekä lyhyitä näyteltyjä sketsejä. Esiintyjiä voi esiintymistilan koosta ja tilaisuuden luonteesta riippuen olla 2-5, ja esityksen kesto n. 20-45 minuuttia.

Improvisoitu musikaali:

Läsnäolopakon oma musikaali, eli tuttavallisesti Läsnismusikaali, on syntynyt Läsnäolopakon intohimosta improlauluun. Läsniksen riemastuttavat verbaaliakrobaatit loihtivat näyttämölle musikaaleista inspiroituneen maailman – täysin improvisoiden ja joka esityksessä uudella tavalla! Musikaalissa kysymme yleisöltä musikaalin nimen ja teeman, minkä jälkeen yleisö voi rentoutua ja antaa tarinan viedä mennessään. Musikaalin juoni, henkilöt sekä kaikki musikaalikappaleet ovat kokonaan improvisoituja. Luvassa on kattaus unohtumattomia musikaalikohtauksia aina rakkausduetoista joukkokohtauksiin. Musikaali on koko illan viihdeshow, jonka kesto on noin 2h sisältäen väliajan.

Läsnäolopakon Murhamysteeri:

Läsnäolopakon koko illan improvisoidussa murhamysteerissä katsojat pääsevät ratkaisemaan murhaajan henkilöllisyyttä yhdessä tarinaa johdattelevan etsivän kanssa. Esityksen alussa yleisö saa valita murhalle uhrin sekä tapahtumapaikan, jonka jälkeen he saavat keskittyä seuraamaan tarinaa "valamiehistönä". Etsivän tekemien kuulustelujen myötä tarinan hahmot kertovat jokainen oman versionsa murhaan liittyvien tapahtumien kulusta ja yleisö pääsee näkemään takaumia näistä ristiriitaisista kertomuksista. Yleisön ja etsivän tehtäväksi jää selvittää, kuka kuulusteltavista puhuu totta ja kuka valehtelee. Koska esitys on täysin improvisoitu, ratkeaa mysteeri samaan aikaan sekä yleisölle että esiintyjille! Murhamysteeri on koko illan viihdeshow, jonka kesto on noin 2h sisältäen väliajan. 

Läsnäolopakon Suhdesoppa:

Improvisoitu Suhdesoppa on koko illan draamallinen näytelmä, jonka keskiössä ovat ihmissuhteet. Esityksen alussa yleisö pääsee tutustumaan erilaisiin hahmoihin ja antamaan aineksia, joista näyttelijämme alkavat punoa tiivistä ihmissuhdeverkkoa. Esityksen aikana henkilöiden väliset salaisuudet ja ristiriidat avautuvat yksi kerrallaan eikä lopulta mikään ole kuin ennen. Esityksen kesto on noin 2h sisältäen väliajan.

Nurin kurin -improvisaatioesitys:

"Nurin kurin"-improvisaatioesityksessä nähdään yleisön antamista sanoista, aiheista ja teemoista inspiroitunut koko illan esitys, joka sisältää vapaamuotoisia kohtauksia linkittyneinä toisiinsa. Esityksen alussa yleisöltä kerätään joukko sanoja ja aiheita, joiden pohjalta näyttelijät improvisoivat erilaisia kohtauksia. Koska esityksen muoto on hyvin vapaa, saattaa samassa esityksessä nähdä laidasta laitaan vaikkapa musiikkinumeroita, koskettavaa draamaa, komediaa tai sitten jotain ihan muuta, sillä tässä esityksessä vain mielikuvitus on rajana! Myös esityksen kesto on räätälöitävissä tilaisuuden mukaan.

Improvisoitu musiikkiesitys:

Läsnäolopakon voi tilata myös esittämään improvisoituja musiikkinumeroita ja lauluja. Tämä lyhyistä laulunumeroista ja improvisoiduista kappaleista koostuva esitys saa niin ikään inspiraationsa mm. yleisön antamista aiheista, kappaleiden nimistä ja tyylilajeista. Yleisön toiveesta esitämme vaikkapa syntymäpäiväsankarille uniikin onnittelulaulun tai luomme yhdistyksellenne ikioman teemabiisin! Esityksen kesto on tilaisuuden luonteesta riippuen noin 20min-1h.

Työpajat, koulutukset & kurssit:

Kaipaako yrityksenne/yhdistyksenne/yhteisönne ohjelmaa esimerkiksi virkistyspäivään tai polttareihin? Läsnäolopakko järjestää työpajoja aina ensikertalaisten improtyöpajoista syventäviin improkoulutuksiin. Ryhmältä ei vaadita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista tai edes halua aloittaa improharrastusta. Improvisaation perustaidot, kuten kuunteleminen, hyväksyminen ja läsnäolo, ovat tärkeitä jokaisella työpaikalla ja ihan jokaisen arjessa. Työpajoissamme tutustutaan improvisaatioon rennossa hengessä yksinkertaisten improharjoitteiden kautta. Kukaan ei joudu yksin lavalle, vaan työpajoissamme opitaan uutta yhdessä. Jos ryhmällänne on jo kokemusta improvisaatiosta, koulutus voidaan myös halutessanne räätälöidä tarpeenne mukaan hieman haastavammaksi – voimme esimerkiksi pitää musiikki- tai mimiikkapajan! Ryhmämme ammattilaiset opettavat improvisaatiota myös useissa Turun alueen opistoissa ja teattereissa, joten kannattaa seurata sosiaalista mediaamme tulevia kursseja silmällä pitäen!

Virtuaaliesitykset & etäkurssit:

Kaipaatko etäohjelmaa tapahtumaasi tai vaikka piristystä olohuoneeseesi? Meidät voi tilata keikalle myös virtuaalisesti! Tarvittaessa keikkaohjelmistomme on järjestettävissä myös livestriimin kautta, joten ota rohkeasti yhteyttä mikäli interaktiiviselle virtuaaliesitykselle tai etänä toteutetulle työpajalle on tarvetta. 

TIF19-ke7_edited.jpg

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page