lasnisbanneri.jpg

MITÄ TEILLE SAISI OLLA?

Läsnäolopakon esitykset ovat aina juuri teidän yleisöllenne räätälöityjä. Tältä sivulta löydät konseptimme, jotka vaihtelevat lyhyistä parinkymmenen minuutin seteistä koko illan kattaviin show-esityksiin. Jos et löydä sopivaa konseptia, ota rohkeasti yhteyttä, niin kehitellään yhdessä juuri teille sopiva esitys! Sen lisäksi, että otamme keikoillamme esitysten aiheet aina paikan päällä yleisöltä, kysymme aina myös etukäteen, mitkä juuri teidän tilaisuutenne teemat ovat ja sovitamme esityksemme niihin. Esitysten lisäksi pidämme myös improvisaatiokoulutuksia tai vaikka kokonaisia tyky-päiviä! Kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta.
Musiikki-IMPROVISAATIOTA ja lyhyitä sketsejä

Läsnäolopakon perinteinen ohjelmanumero, joka sopii esimerkiksi pikkujouluihin ja yritysjuhliin. Takuuvarma juhlatunnelman nostattaja, nauruhermojen lämmittelijä ja rennon tunnelman takaaja! Tässä setissä yleisö pääsee vaikuttamaan itse laulujen ja sketsien aiheisiin. Jokaiseen numeroon kysytään yleisöltä esimerkiksi tapahtumapaikkoja tai genrejä. Settiin kuuluu improvisoituja lauluja sekä lyhyitä näyteltyjä sketsejä. Esiintyjiä voi esiintymistilan koosta ja tilaisuuden luonteesta riippuen olla 2-4, ja esityksen kesto n. 20-30 minuuttia.

Läsnäolopakon musikaali

Läsnäolopakon oma musikaali, eli tuttavallisesti Läsnismusikaali, on syntynyt Läsnäolopakon intohimosta improlauluun. Läsniksen riemastuttavat verbaaliakrobaatit loihtivat näyttämölle tunnetuista musikaaleista inspiroituneen maailman – täysin improvisoiden ja joka esityksessä uudella tavalla! Musikaalissa kysymme yleisöltä musikaalin nimen ja teeman, minkä jälkeen yleisö voi rentoutua ja antaa tarinan viedä mennessään. Musikaalin juoni, henkilöt sekä kaikki musikaalikappaleet ovat kokonaan improvisoituja. Luvassa on kattaus unohtumattomia musikaalikohtauksia aina rakkausduetoista suuriin tanssikohtauksiin. Musikaali on koko illan viihdeshow, jonka kesto on noin 1,5h sisältäen väliajan.

IMPROVISOITU FANTASIASEIKKAILU

Läsnäolopakon uusi täysin improvisoitu fantasiakonsepti "Elämän peli" vie katsojan seuraamaan toinen toistaan hullumpia ja jännittävimpiä roolipeleistä ja larpeista ammentavia tarinoita, joissa yleisön valitsemat päähenkilöt koittavat saavuttaa heille esityksen alussa asetettua tavoitetta. Esitystä johdattelee kaapuun pukeutunut, mystinen pelinjohtaja, jonka kanssa yleisö pääsee heittämään noppaa ja laittamaan nopan osoittaman kohtalon avulla kapuloita päähenkilöiden rattaisiin. Luvassa on siis jotain täysin hallitsematonta ja täysin improvisoitua! Elämän peli on koko illan viihdeshow, jonka kesto on noin 1,5h sisältäen väliajan.

Työpajat, koulutukset & kurssit

Kaipaako yrityksenne/yhdistyksenne/yhteisönne ohjelmaa esimerkiksi virkistyspäivään? Läsnäolopakko järjestää työpajoja aina ensikertalaisten improtyöpajoista syventäviin improkoulutuksiin. Ryhmältä ei vaadita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista tai edes halua aloittaa improharrastusta. Improvisaation perustaidot, kuten kuunteleminen, hyväksyminen ja läsnäolo, ovat tärkeitä jokaisella työpaikalla ja ihan jokaisen arjessa. Työpajoissamme tutustutaan improvisaatioon rennossa hengessä yksinkertaisten improharjoitteiden kautta. Kukaan ei joudu yksin lavalle, vaan työpajoissamme opitaan uutta yhdessä. Jos ryhmällänne on jo kokemusta improvisaatiosta, koulutus voidaan myös halutessanne räätälöidä tarpeenne mukaan hieman haastavammaksi – voimme esimerkiksi pitää musiikki- tai mimiikkapajan!