top of page

KAISA

Näyttelijä, yhdistyksen sihteeri

Kaisa tekee improa, koska siinä ei tarvitse muistaa repliikkejä. Improaminen on Kaisalle jatkuvaa omien pelkojen ylittämistä, kokeilemista ja yllättymistä. Kaisa haluaisi että jokainen saisi joskus kokea sen tunteen kun heittäytyy, mokaa ja lopulta kaikki meneekin nappiin. Improssa parasta on yhdessä tekeminen ja luottaminen kaveriin. Kaisa on ammatiltaan kulttuurituottaja, ja on ollut mukana muun muassa improfestareiden ja Läsniksen esityssarjojen tuottamisessa. Läsnikseen Kaisa liittyi improajaksi vuonna 2016. Lähellä Kaisan sydäntä ovat taulukot, apurahahakemukset ja pöytäkirjat, ja Kaisa toimiikin myös Läsnäolopakon yhdistyksen sihteerinä.

LÄSNÄOLOPAKKOLAISET KAISASTA:

“Kaisa on Läsniksen taitava luottopelaaja, jolta onnistuu oikeastaan mikä tahansa aina kähisevä-äänisen kummitusnoidan breikkinumerosta herkän koskettavaan laulusooloon. Jos pitäisi lähettää joku läsnisläinen esittämään uskottavasti ja pokka pitäen minkä tahansa alan ammattilaista, lähettäisin Kaisan.”

 

"Kaisa on improajana todellinen heittäytyjä ja rohkea tiimipelaaja. Kaisan improamista katsoessa saan yleensä joko hirveän nauruhepulin tai hiljenen liikutuksesta."

 

"Kaisalla on hahmojen kirjo hallussa sympaattisista ja naiiveista yläluokkaisiin ja ilkeisiin pahiksiin. Lavalla Kaisan tekeminen on luontevaa ja yleisön haltuun ottavaa. Jokainen ryhmä tarvitsisi yhden Kaisan!"

 

“Kaisa on yksi Läsniksen tukipilareista, joka taitaa improvisaation lajit laidasta laitaan. Kaisalla on loistava komediallinen rytmi, nopea ja terävä reagointikyky ja tyylitietoinen säveltaju – unohtumattomista hahmoista puhumattakaan. Luontaisen esiintyjyytensä lisäksi Kaisan tausta kulttuurintuottajana ja kyky hahmottaa oleellinen ovat ryhmälle korvaamattoman arvokkaita.”
 

Minä vuonna aloitit Läsniksessä?
2016

Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet:
Polkujuoksu, hiihto, penkkiurheilu

 

Improon liittyvä koulutus & kurssit:

2019 Elina Kilkun Huonon teatterin työpaja
2022 Iiro Ollilan musiikki-improvisaatiokoulutus

2023 Kaisa Kokko-Palmerin pitkän impron dramaturgia -koulutus

2023 Elina Stirkkisen hahmokoulutus

2023- Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäsen

edustus-kaisa.png
IMG_0123.jpg
_MG_8641.JPG

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page