top of page

TEEMU

Muusikko, näyttelijä

Teemu on Läsniksessä pääasiassa muusikkona. Kitaran, pianon, syntetisaattorin, erinäisten perkussioiden ja rumpukoneen kautta hän on päässyt improamaan kaikenlaista musiikkia ja ääntä rakkauslauluista hurjan murhakohtauksen taustamusiikkiin ja kuumailmapallon putoamisesta syntyvään ääneen. Musiikilla on suuri voima välittää kohtausten tunnelmia, joten muusikkona Teemulla on suuri valta vaikuttaa esityksen kulkuun suoraan sekä alitajuisesti. Täten etenkin musikaali on Teemun lemppareita, musiikin suuren roolin vuoksi. Teemu liittyi Läsnikseen vuonna 2019. Musiikin soittamista hän on harrastanut yli kymmenen vuotta ja on enimmäkseen itseoppinut kitaristi, pianisti, basisti sekä säveltäjä ja sovittaja. Teemu opiskelee myös kulttuurihistoriaa ja musiikkitiedettä, joissa hänen erityinen kiinnostuksenkohteensa on 1900-luvun alun musiikkikulttuuri.
 

LÄSNÄOLOPAKKOLAISET TEEMUSTA:

“Teemulla on omaleimaisen tunnistettava ote musiikkiin ja soittamiseen ja sen myötä ollaankin päästy lavalla aivan uudenlaisiin ja yllätyksellisiin tunnelmiin tyylilajista toiseen. Tämän tunnollisen ja taitavan musadiggarin sävelillä maustuu mehukkaaksi mikä tahansa improkohtaus!”

 

“Teemu on Läsnäolopakon muusikko, jonka musiikki on jokaisessa esityksessä kuin aivan oma hahmonsa. Teemulla on upea tilannetaju, ajoitus ja rytmi, ja Teemu saa aina soinnusta kiinni tilanteessa kuin tilanteessa. Teemu osaa soittaa useita soittimia ja opettelee aina vain uusia. Myös erilaiset genret taipuu Teemulta käden käänteessä.”

 

"Teemu on ryhmän musiikkiosaamisen yksi kivijaloista. Hän suhtautuu musiikkiin ja improon aina vakavasti leikkien. Muusikkona monipuolinen ja omaleimainen"

 

"Pääasiassa muusikkona toimiva Teemu on erittäin tilannetajuinen impromuusikko, jonka musisoinnista tulee usein aktiivinen osa esitystä, tavallaan yksi näyttelijä lisää. Teemulla on terävä huumorintaju sekä pohjattomalta tuntuva innostus kaikkea uutta kohtaan"

 

“Teemu on instrumenttien, äänimaisemien ja hienovaraisen tyylin mestari. Teemu viimeistelee niin herkän kuin kammottavankin kohtauksen äänten ja sävelten matolla, ja loihtii tyylipuhtaan sointukierron improvisoituun kappaleeseen tunnelmaan tai tyylilajiin katsomatta. Teemun maadoittavaa läsnäoloa on ilo todistaa myös näyttelijän roolissa, johon hän välillä luontevasti solahtaa.”
 

Minä vuonna aloitit Läsniksessä?
2019


 

Improon liittyvä koulutus & kurssit:
Iiro Ollilan musiikki-improtyöpaja 2022
Elina Stirkkisen hahmotyöpaja 2023

Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäsen 2023-

kitara-teemu-1.png
_MG_8607.JPG
kitara-teemu-2.png

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page