top of page

ANTTI

Näyttelijä, muusikko, kouluttaja

Antti on improvisoija, teatterin- ja musiikintekijä sekä parantumaton leikkijä. Improssa hänestä onkin parasta yhteinen leikki, jossa kaikki saavat yllättyä siitä, mitä tapahtuu.

 

Läsnäolopakkoon Antti liittyi vuonna 2013, jolloin ryhmään kaivattiin impromuusikkoja. Hieman ryhmään liittymisen jälkeen Anttia yllytettiin soiton lisäksi näyttelemään, ja siitä lähtien hän on ollut ryhmässä sekä muusikkona että näyttelijänä. Myöhemmin Antti on läsnäolopakkolaisena alkanut myös pitää impro- ja musaimprokoulutuksia, ja vuodesta 2020 hän on ollut Läsnäolopakon hallituksessa markkinointivastaavana. Läsniksen ulkopuolella Antti tekee teatteria ja musiikkia erilaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa sekä opettaa teatteria. Parasta aikaa hän myös opiskelee musiikkiteatteria Taideyliopistossa.


Antti viihtyy kaikenlaisen impron parissa, mutta musiikkiteatterin rakastajana hän pitää erityisesti improsta, jossa yhdistetään teatteria ja musiikkia. Antti on usein pohtinut, voisiko taiteen jalostunein muoto olla improvisoitu musikaali.
 

LÄSNÄOLOPAKKOLAISET ANTISTA:

“Siinä missä Obelix tipahti pienenä taikajuomapataan, on Antti tipahtanut musiikkipataan. Tämä intohimoinen musiikkiteatterin moniosaaja loihtii improlavalle aivan käsittämättömiä musiikkiteatterinumeroita niin näytellen, laulaen kuin melkeinpä millä tahansa soittimella. Antista näkee, että hän rakastaa improamista jokaisella solullaan.”

 

“Antti on Läsnäolopakon luottopelaaja, jolta onnistuu sekä näytteleminen että musisointi. Tilauskeikoilla Antti pitää huolen että illan juhla saa juuri omanlaisensa musiikkinumeron, oli se sitten onnittelulaulu päivänsankarille tai firman historiasta kertova biisisikermä pikkujouluissa. Antti on lisäksi kouluttanut muita Läsnäolopakkolaisia musiikki-improon, ja Anttia voidaankin osaltaan kiittää Läsniksen rautaisesta musaimpro-osaamisesta.”
 

"Antti uskaltaa aina nauraa itselleen. Lisäksi hän on erittäin motivoitunut ja luotettava improkaveri lavalla. On olemassa vähemmän musagenrejä, mitä Antti ei osaa kun mitä hän suvereenisti hallitsee."

 

"Antin sympaattinen karisma vetää puoleensa siitä hetkestä kun astuu lavalle. Tämä musiikin ja musiikki-impron mestari heittäytyy millisekunnissa menevään musanumeroon, mutta osaa myös hiljentyä dramaattiseen kohtaukseen tai revittelevään koomiseen meininkiin."

“Antti on kyllästetty musiikilla, esiintymistaidolla ja ilmeikkään kujeilevalla charmilla. Antin voi istuttaa soittimen kuin soittimen taakse tai laittaa johtamaan a cappella -kuoroa ja luottaa siihen, että taika kyllä tapahtuu. Hankalallakin hetkellä Antin vankkumaton usko yhteiseen tekemiseen tarttuu ja pelastaa tilanteen.”

Minä vuonna aloitit Läsniksessä?
2013

Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet:
Impron, teatterin ja musiikin lisäksi kiinnostuksenkohteitani ovat kielioppi ja tanssi. On kiva pohdiskella kieleen liittyviä juttuja, ja vaikkapa suomen lauseoppi on ihanan loogista. En ole kaksinen tanssija mutta tykkään siitä ja tilaisuuden tullen myös harjoittelen tanssilajeja ja koreografioita.

Improon liittyvä koulutus & kurssit:
2022- Musiikkiteatterin maisteriopinnot (Taideyliopisto)
2022 Teatteri-ilmaisun ohjaaja (Turun ammattikorkeakoulu)

 

Kun aloitin Läsnäolopakossa, se oli hyvin kurssimainen ryhmä. Ryhmää vetivät nimetyt ohjaajat, jotka suunnittelivat treenien sisällön ja opettivat improa. Siitä alkoi minun säännöllinen impron harjoitteleminen, mitä tehosti pian esiintymiset improlavalla.

 

Läsniksen lisäksi olen saanut oppia improsta eri suomalaisten improteatterien taitavilta kouluttajilta, joita Läsnäolopakossa olemme kutsuneet kouluttamaan. Improfestareilla on päässyt syventymään impron erityisalueisiin eri workshopeissa. Myös teatteriopintoni ovat sisältäneet jonkin verran improa.
 

Muut ryhmät:
2017-         Kommenttiraita duo
2017-2019 Hansa Lovers (improvisoidut murhamysteerit)
2022-2023 Oodi (improvisoitujen lastennäytelmien koulukiertue)
2015-2016 Keskuskatu (useita esityksiä)

2023- Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäsen


 

_MG_8553_edited.jpg
antti.jpg
IMG_2448.jpg
ukulele-antti-3.png

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page