TURKULAISTA IMPROVISAATIOTA JO VUODESTA 2011

Läsnäolopakko on vuonna 2011 Turun ylioppilasteatterilla perustettu improvisaatioryhmä, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen, show-henkiseen improvisaatioon, aina laulunumeroista niin lyhyisiin kuin pidempiinkin sketseihin. Läsnäolopakolta onnistuvat yhtä lailla myös pidemmät koko illan show't, kuten musikaalit. Läsnäolopakko keikkailee esimerkiksi yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa sekä järjestää omia teemoiteltuja improiltojaan.

Läsniksen julkisista keikoista pysyt kartalla seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa @lasnaolopakko!

Turussa Läsnäolopakon show't tunnetaan muun muassa jokavuotisen Taiteiden yön hersyvimmästä ja ylitsepursuavimmasta yleisöstä sekä ennakkoluulottomasta kokeilunhalusta itse luotujen improvisaatiotekniikoiden muodossa. Vuosien mittaan Läsnäolopakko on esiintynyt mitä moninaisimmissa tilaisuuksissa kuten häissä, virkistyspäivillä, pikkujouluissa sekä isommissa tapahtumissa kuten Suomi Areenassa, Teatterilaivalla ja Turku Impro Festivalilla. Vuodesta 2012 aktiivisesti keikkaillut improvisaatioryhmä on kerryttänyt taitojaan vuosien varrella ja hioutunut ammattitason viihderyhmäksi.

Meidät voi tilata esiintymään tai vetämään improkoulutuksen pienelle tai suuremmalle ryhmälle. Räätälöimme esityksen mieluusti tilaisuutenne tarpeiden mukaan, ja kuten improvisaatiossa aina, esityksestä tulee varmasti juuri teidän yleisönne näköinen!