top of page

OTSO

Näyttelijä, yhdistyksen puheenjohtaja

Otso on aikuisiällä teatteriin ja erityisesti improon hourahtanut elämäntapaoptimisti, joka haaveilee tekevänsä jokaisen luovan asian ennen taivaan porteille siirtymistään. Improssa Otson lemppariasioita on vuorotellen lohtua ja vaaran tunnetta kantava ennalta-arvaamattomuus, sekä hetkessä hitaasti tai nopeasti syntyvät yhteiset oivallukset. Läsniksen riveissä Otsoa innostaa etenkin pitkä impro ja musiikillisuus.

 

Vapaa-ajallaan Läsniksestä Otso opiskelee fysiikkaa ja data-analytiikkaa koittaen purkaa kaikkea näkemäänsä matemaattiseksi. Tällä intohimoharrastajalla tuntuu kuitenkin tekeminen vaihtuvan melkein yhtä usein kuin sukatkin, ja Otso on aina ilomielin kartoittamassa tietotaitoaan uusien asioiden parissa. 

 

Otson mieleenpainuvimmat impromuistot ovat lavalle ja tekemiseen eksymisiä, joista ensimmäisen hän koki impron jatkokurssilla 2017 koittaessaan nostaa erästä rouvaa miimisillä paareilla. Sormet kietoutuivat näkymättömien kumisten kahvojen ympärille itsevarmasti, jalkojen ja keskivartalon lihakset jännittyivät ja hän nyökkäsi toiselle ensihoitajalle noston merkiksi. Potilas ei kuitenkaan koskaan noussut. Aineettoman luottotyökalun pettämistä seuraava vilpitön hämmennys vei Otson mennessään useaksi sekunniksi, kunnes hänen oli pakko todeta paarien hajonneen äkillisen rasituksen alla.
 

LÄSNÄOLOPAKKOLAISET OTSOSTA:

“Otsolla on ennen kaikkea mahtava kyky innostaa ja innostua improsta sekä kohottaa koko ryhmän henkeä ja energiaa. Otso on rehti tiimipelaaja ja monipuolinen kaikkien kaveri, jolta voi odottaa sekä limaisen tulisia latinorakastajarooleja että aidon koskettavaa ihmissuhdedraamaa. Otson sanoin: ihan sika siistii!”

 

“Otso on esiintyjä jollaisen jokainen haluaisi viihdyttämään omiin pikkujouluihinsa tai synttäreilleen. Otso on heti yleisön kaveri, joka kuuntelee, innostuu ja antaa palaa täysillä. Otso on myös erinomainen laulaja - räppäämisestä puhumattakaan.”

 

"Otson tekemistä improajana katsoo aina ylöspäin, eikä pelkästään hänen pituudestaan johtuen, vaan siksi että Otsossa tiivistyy impron filosofian parhaat puolet: Todella vilpitön halu oppia aina jotain uutta sekä loputon into leikkiä osana ryhmää. 

 

"Otso on täydellinen improlavan leikkikaveri: Innostuva, tukeva ja aina täysillä mukana oli suunta mikä hyvänsä. Tämä kultaisen noutajan energialla varustettu tyyppi päätyy usein romanttisin tarinoihin, jotka hän hoitaa samalla herkkyydellä kuin överit hahmotkin räjähtävällä energiallaan"

 

“Otso on improvisaatiossa kuin kala vedessä. Otso on valtavan monipuolinen tekijä, joka hurmaa valloittavalla luontevuudellaan, hienoilla musiikkinumeroillaan ja ehtymättömän positiivisella otteellaan. Otso sekä sytyttää ja maadoittaa – tekee lavasta turvallisen ja hersyvän paikan.”
 

Minä vuonna aloitit Läsniksessä?
2019

Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet:
Vaeltaminen, valokuvaus, musiikki, kotiviinit, lenkkeily, matematiikka, tilastotiede ja kiireetön ajattelu.
 

Improon liittyvä koulutus & kurssit:
2023  Roolihahmot improvisaatiossa (Elina Stirkkinen)

2023 Pitkän improvisaation dramaturgia (Kaisa Kokko-Palmer)

2022 Improvisoidun musiikkiteatterin kurssi (Iiro Ollila)

2017 Improvisaation jatkokurssi (Juhani Kakko, Jouni Röyskö)

2017 Pitkä improvisaatio (Juhani Kakko, Jouni Röyskö)

2015 Improvisaation alkeet (Juhani Kakko, Jouni Röyskö)

2023- Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäsen

 

kasimerkit-otso-1.png
murhis7.jpg
_MG_8571.JPG

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page