lasnisbanneri.jpg

LÄSNISLÄISET

allu_2020.jpg

ALLU kilpinen

Alina eli Allu taipuu Läsniksessä sekä koskettaviin rooleihin että vauhdikkaisiin taistelukohtauksiin. Allu on improurallaan esittänyt muun muassa meritähteä, telttaa ja ovea. Tämä pitkän linjan teatterintekijä on ammatiltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja, eli osaa impronäyttelemisen lisäksi ihan oikeasti näytellä ja ohjatakin näytelmiä! Mieletöntä.

_MG_8553.JPG

ANTTI ainola

Antti toimii Läsnäolopakossa paitsi näyttelijänä, myös pitkäaikaisena muusikkona. Antin repertuaariin kuuluu lukuisia soittimia, lähes kaikki kuviteltavissa olevat genret ja niin herkät kuin härskitkin sanoitukset. Kun Antti ei improvisoi, hän opiskelee teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Tsemppiä opintoihin Antti!

_MG_8565.JPG

Hannu rantala

Hannun vahvuuksia voisi luetella loputtomiin, mutta mainitaan nyt ainakin klovneria, mimiikka ja fyysinen teatteri. Hannu osaa laulaa, tanssia ja venkoilla. Hannu on teatteri-ilmaisun ohjaaja, ja on työskennellyt muun muassa Jyväskylän Kaupunginteatterissa. Ihka oikea näyttelijä siis!

joonas_simula.jpg

joonas simula

Joonas tunnetaan Läsniksessä erityisesti nokkelista sutkautuksista ja älykkäistä juonenkäänteistä. Joonaksen erityisiä bravuureja ovat hämmentäviin tilanteisiin joutuvat maanviljelijähahmot. Siviilissä Joonas on pyöräilevä kirjallisuustieteilijä.

_MG_8641.JPG

KAISA Suokas

Kaisa on ammatiltaan kulttuurituottaja, ja on ollut mukana muun muassa improfestareiden ja Läsniksen esityssarjojen tuottamisessa. Lähellä Kaisan sydäntä ovat taulukot, apurahahakemukset ja pöytäkirjat. Läsniksessä Kaisa näyttelee ja toimii yhdistyksen sihteerinä. Kaisa tekee improa, koska siinä ei tarvitse muistaa repliikkejä.

_MG_8503.JPG

MIRETTA kujamäki

Miretta on ollut mukana Läsniksessä sen perustamisesta lähtien. Vuosien mittaan Miretta on kehittänyt uskomattoman laajan hahmogallerian, ja hänet tunnetaankin hurjista hahmoistaan, joilla usein on vain yksi silmä. Siviilissä Miretta työskentelee luokanopettajana, improvisaatiota välillä sekin!

_MG_8532.JPG

NUPPu
ervasti

Nuppu tunnetaan impromaailmassa upeasta lauluäänestään sekä lukuisista kreiseistä hahmoista. Läsnäolopakon riveissä Nuppu on peloton heittäytyjä, joka työntää tarvittaessa päänsä vaikka vesiämpäriin. Tosielämässä Nuppu opiskelee teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Onnea opintoihin Nuppu!.

_MG_8571.JPG

OTSO
Lauerma

Otso tunnetaan Läsniksessä idearikkaan päänsä lisäksi myös siitä, että hän on kaikkia muita ainakin kahta päätä pidempi. Ei siis uskoisi, että Otso on porukan juniori! Improssa Otson bravuureja ovat kaikenlaiset kyseenalaiset heittäytymiset tulisista rakastajista viattomiin veljenpoikiin. 

_MG_8607.JPG

TEEMU
Lahtonen

Teemu toimii Läsnäolopakossa muusikkona ja hänet tunnetaan mielettömän laajasta tyylilaji-repertuaaristaan. Esityksissä Teemu improvisoi kitarallaan sekunneissa erilaisia biisejä aina jännitävän murhamysteerin taustaäänistä takuuvarman euroviisuhitin melodioihin. Siviilissä Teemu on tietysti humanisti. 

vehka.JPG

VEHKA
liimatainen

Vehkan mieletön laulutaito herättää kateellisuutta muissa läsnisläisissä. Vehka on tunnettu musikaalisuudestaan, ja toimii välillä Läsniksessä myös muusikkona. Improkokemuksensa Vehka on saanut muun muassa spekseistä ja onpa hän näytellyt myös ihan oikeissa näytelmissä lukuisissa eri harrastajateattereissa Turussa. Tämä tuleva museoalan ammattilainen jää historiaan!

1 (12).jpg

ville
pakarinen

 

Ville tunnetaan Läsniksessä vekkulimaisuudestaan ja joskus jopa slapstickiksi eskaloituvasta eläytymisestään. Tämä velikulta on treenannut sketsitaitojaan muun muassa lukuisissa yliopiston spekseissä. Ei uskoisi että Ville on siviilissä kauppatieteilijä, mutta näin se vaan on.