top of page

LÄSNÄOLOPAKON JÄSENET

allu_2020.jpg

Alina
Kilpinen

Näyttelijä, kouluttaja

Alina eli Allu taipuu Läsniksessä sekä koskettaviin rooleihin että vauhdikkaisiin taistelukohtauksiin. Allu on improurallaan esittänyt muun muassa meritähteä, telttaa ja ovea. Tämä pitkän linjan teatterintekijä on ammatiltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja, eli osaa impronäyttelemisen lisäksi ihan oikeasti näytellä ja ohjatakin näytelmiä! 

_MG_8553.JPG

Antti
Ainola

Näyttelijä, muusikko, kouluttaja

Antti toimii Läsnäolopakossa paitsi näyttelijänä, myös pitkäaikaisena muusikkona. Antin repertuaariin kuuluu lukuisia soittimia, lähes kaikki kuviteltavissa olevat genret ja niin herkät kuin härskitkin sanoitukset. Kun Antti ei improvisoi, hän opiskelee teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Tsemppiä opintoihin Antti!

_MG_8565.JPG

Hannu
Rantala

Näyttelijä, muusikko, kouluttaja

Hannun vahvuuksia voisi luetella loputtomiin, mutta mainitaan nyt ainakin klovneria, mimiikka ja fyysinen teatteri. Hannu osaa laulaa, tanssia ja venkoilla. Hannu on teatteri-ilmaisun ohjaaja, ja on työskennellyt muun muassa Jyväskylän Kaupunginteatterissa. Ihka oikea näyttelijä siis!

jarno.jpg

Jarno
Muro

Näyttelijä

Jarnolla on tapana luoda hahmoja, joita hän yleensä tuppaa katumaan heti, kun kerkiää ajatella mitä tuli tehtyä. Hän esimerkiksi esitti eräässä rippikouluun sijoittuvassa murhamysteerissä Jumalaa. Oman kertomansa mukaan hänen tähtihetkensä impro-lavalla on ollut, kun pääsi isoon rooliin eräässä kohtauksessa näyttelemään oksasilppuria. Läsniksen riveihin Jarno on hypännyt mukaan syksyllä 2022, mutta impro-taustaa hänellä on vuosien ajalta. 

joonas.jpg

Joonas
Simula

Näyttelijä

Joonas tunnetaan Läsniksessä erityisesti nokkelista sutkautuksista ja älykkäistä juonenkäänteistä. Joonaksen erityisiä bravuureja ovat hämmentäviin tilanteisiin joutuvat maanviljelijähahmot. Siviilissä Joonas on pyöräilevä kirjallisuustieteilijä.

_MG_8641.JPG

Kaisa
Suokas

Näyttelijä

Kaisa on ammatiltaan kulttuurituottaja, ja on ollut mukana muun muassa improfestareiden ja Läsniksen esityssarjojen tuottamisessa. Lähellä Kaisan sydäntä ovat taulukot, apurahahakemukset ja pöytäkirjat. Läsniksessä Kaisa näyttelee ja toimii yhdistyksen sihteerinä. Kaisa tekee improa, koska siinä ei tarvitse muistaa repliikkejä.

markus.jpg

Markus
Kaustell

Näyttelijä, muusikko, kouluttaja

_MG_8532.JPG

Nuppu
Ervasti

Näyttelijä

Nuppu tunnetaan impromaailmassa upeasta lauluäänestään sekä lukuisista kreiseistä hahmoista. Läsnäolopakon riveissä Nuppu on peloton heittäytyjä, joka työntää tarvittaessa päänsä vaikka vesiämpäriin. Tosielämässä Nuppu opiskelee teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Onnea opintoihin Nuppu!.

_MG_8571.JPG

Otso
Lauerma

Näyttelijä

Otso tunnetaan Läsniksessä idearikkaan päänsä lisäksi myös siitä, että hän on kaikkia muita ainakin kahta päätä pidempi. Ei siis uskoisi, että Otso on porukan juniori! Improssa Otson bravuureja ovat kaikenlaiset kyseenalaiset heittäytymiset tulisista rakastajista viattomiin veljenpoikiin. 

_MG_8607.JPG

Teemu
Lahtonen

Muusikko, näyttelijä

Teemu toimii Läsnäolopakossa muusikkona ja hänet tunnetaan mielettömän laajasta tyylilaji-repertuaaristaan. Esityksissä Teemu improvisoi kitarallaan sekunneissa erilaisia biisejä aina jännitävän murhamysteerin taustaäänistä takuuvarman euroviisuhitin melodioihin. Siviilissä Teemu on tietysti humanisti. 

snii.jpg

Sinimaria
Tomperi

Näyttelijä, kouluttaja

vehka.JPG

Vehka
Liimatainen

Näyttelijä, muusikko

Vehkan mieletön laulutaito herättää kateellisuutta muissa läsnisläisissä. Vehka on tunnettu musikaalisuudestaan, ja toimii välillä Läsniksessä myös muusikkona. Improkokemuksensa Vehka on saanut muun muassa spekseistä ja onpa hän näytellyt myös ihan oikeissa näytelmissä lukuisissa eri harrastajateattereissa Turussa. Tämä tuleva museoalan ammattilainen jää historiaan!

1 (12).jpg

Ville
Pakarinen

Näyttelijä

Ville tunnetaan Läsniksessä vekkulimaisuudestaan ja joskus jopa slapstickiksi eskaloituvasta eläytymisestään. Tämä velikulta on treenannut sketsitaitojaan muun muassa lukuisissa yliopiston spekseissä. Ei uskoisi että Ville on siviilissä kauppatieteilijä, mutta näin se vaan on.

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page