top of page

HINNASTO

Päivitämme parhaillaan hinnastoamme.

Otathan rohkeasti yhteyttä lasnaolopakko@gmail.com, mikäli sinulla on kysyttävää hinnastostamme!
Musiikki-IMPROVISAATIOTA ja lyhyitä sketsejä

Läsnäolopakon perinteinen ohjelmanumero, joka sopii esimerkiksi pikkujouluihin ja yritysjuhliin. Takuuvarma juhlatunnelman nostattaja, nauruhermojen lämmittelijä ja rennon tunnelman takaaja! Tässä setissä yleisö pääsee vaikuttamaan itse laulujen ja sketsien aiheisiin. Jokaiseen numeroon kysytään yleisöltä esimerkiksi tapahtumapaikkoja tai genrejä. Settiin kuuluu improvisoituja lauluja sekä lyhyitä näyteltyjä sketsejä. Esiintyjiä voi esiintymistilan koosta ja tilaisuuden luonteesta riippuen olla 2-5, ja esityksen kesto n. 20-40 minuuttia.

Läsnäolopakon musikaali

Läsnäolopakon oma musikaali, eli tuttavallisesti Läsnismusikaali, on syntynyt Läsnäolopakon intohimosta improlauluun. Läsniksen riemastuttavat verbaaliakrobaatit loihtivat näyttämölle tunnetuista musikaaleista inspiroituneen maailman – täysin improvisoiden ja joka esityksessä uudella tavalla! Musikaalissa kysymme yleisöltä musikaalin nimen ja teeman, minkä jälkeen yleisö voi rentoutua ja antaa tarinan viedä mennessään. Musikaalin juoni, henkilöt sekä kaikki musikaalikappaleet ovat kokonaan improvisoituja. Luvassa on kattaus unohtumattomia musikaalikohtauksia aina rakkausduetoista suuriin tanssikohtauksiin. Musikaali on koko illan viihdeshow, jonka kesto on noin 2h sisältäen väliajan.

IMPROVISOITU MURHAMYSTEERI

Läsnäolopakon koko illan improvisoidussa murhamysteerissä katsojat pääsevät ratkaisemaan murhaajan henkilöllisyyttä yhdessä tarinaa johdattelevan etsivän kanssa. Esityksen alussa yleisö saa valita murhalle uhrin sekä tapahtumapaikan, jonka jälkeen he saavat keskittyä seuraamaan tarinaa "valamiehistönä". Etsivän tekemien kuulustelujen myötä tarinan hahmot kertovat jokainen oman versionsa murhaan liittyvien tapahtumien kulusta ja yleisö pääsee näkemään takaumia näistä ristiriitaisista kertomuksista. Yleisön ja etsivän tehtäväksi jää selvittää, kuka kuulusteltavista puhuu totta ja kuka valehtelee. Koska esitys on täysin improvisoitu, ratkeaa mysteeri samaan aikaan sekä yleisölle että esiintyjille! Murhamysteeri on koko illan viihdeshow, jonka kesto on noin 2h sisältäen väliajan. 

Työpajat, koulutukset & kurssit

Kaipaako yrityksenne/yhdistyksenne/yhteisönne ohjelmaa esimerkiksi virkistyspäivään tai polttareihin? Läsnäolopakko järjestää työpajoja aina ensikertalaisten improtyöpajoista syventäviin improkoulutuksiin. Ryhmältä ei vaadita aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista tai edes halua aloittaa improharrastusta. Improvisaation perustaidot, kuten kuunteleminen, hyväksyminen ja läsnäolo, ovat tärkeitä jokaisella työpaikalla ja ihan jokaisen arjessa. Työpajoissamme tutustutaan improvisaatioon rennossa hengessä yksinkertaisten improharjoitteiden kautta. Kukaan ei joudu yksin lavalle, vaan työpajoissamme opitaan uutta yhdessä. Jos ryhmällänne on jo kokemusta improvisaatiosta, koulutus voidaan myös halutessanne räätälöidä tarpeenne mukaan hieman haastavammaksi – voimme esimerkiksi pitää musiikki- tai mimiikkapajan!

Kaipaatko etäohjelmaa tapahtumaasi tai vaikka piristystä olohuoneeseesi? Meidät voi tilata keikalle myös virtuaalisesti! Tarvittaessa keikkaohjelmistomme on järjestettävissä myös livestriimin kautta, joten ota rohkeasti yhteyttä mikäli interaktiiviselle virtuaaliesitykselle tai etänä toteutetulle työpajalle on tarvetta. 

VIRTUAALIESITYKSET & ETÄKURSSIT
lasnisryhma2_edited_edited_edited.jpg

IMPROVISAATIORYHMÄ LÄSNÄOLOPAKKO

bottom of page